Oscar J. Barbosa

Attorney
310 Morris Ave
Suite 301
Elizabeth, NJ 07208

Phone: 908-248-2227
Toll Free: 800-919-9280
Fax: 800-919-9280
Email: [email protected]

Avvo LinkedIn

Dl Barbosa a fondat Diaspora Law revoluționand practica dreptului și tinteste spre    conectarea avocatilor orientati catre comunitate , în scopul de a oferi servicii complete de imigrare . El este un cercetător avid și aduce experiența sa anterioară pentru a oferi asistența pe care comunitatea o caută în prezent . Dl Barbosa gestionează birourile din New Jersey și Virginia și , de asemenea, conduce consultări in Pennsylvania si Maryland .
Dl Barbosa vede imigrarea ca o practica orientata catre drepturile omului . El a lucrat anterior cu Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați ca asistent juridic și cu Serviciul de Angajari al Uniunii Internationale , ca organizator .
Experiențele sale anterioare academice și la locul de muncă l-au purtat pentru perioade indelungate în Japonia , Brazilia , China , Marea Britanie și Chile . El vorbește spaniolă  și portugheză .
Dl Barbosa este un membru al Asociatiei Americane  al Avocatilor de Imigrare, el este de asemenea un membru activ al retelei Alianței de Justiție în Union Country, NJ ,al Latino Leadership Alliance  din New Jersey si Fundatia JumpStart din Rwanda bazata pe sanatate, printre alte grupuri bazate pe comunitate care pledează pentru dezvoltarea societăților lor .
D-lui Barbosa i-a fost acordat certificatul de Angajament exemplar pentru Pro – Bono și Servicii Publice . Angajamentul său pentru serviciu public il fac un avocat accesibil cu abilități și experiența pentru a pleda pentru clientii sai.
El este admis să practice în statul New Jersey, precum și in instanțele de imigrare la nivel national .

Ratings and Reviews

2018 Lo Mejor De Lo Mejor Award, and Pennsylvania's Most Influential Latino Leaders
Oscar J. Barbosa, Esq.Reviewsout of reviews
Memeber of the American Immigration Lawyers Association and This site is eco friendly