Imigrarea de familie

Lucreza cu avocații de imigrare familiara
Alegerea de a emigra în Statele Unite este una dintre cele mai mari decizii pe care le veti face vreodată . Odată cu schimbările din viața ta , te vei confrunta de asemenea cu  numeroase probleme juridice care vin odata cu traiul într-o altă țară . De la reînnoirea vizei pana la a aplica pentru un card verde și a trece prin toate actele necesare pentru a primi cetatenia americana , ai nevoie de un avocat cu experiență și atent pentru a te ghida de-a lungul drumului . Echipa de la Diaspora Law va pleda pentru drepturile tale .
Echipa noastră grijulie si plina de compasiune va ascultă astfel încât să poată înțelege mai bine situația și să vină cu actiune corecta pentru ca familia ta rămâne împreună și ca toată lumea sa primesca beneficiile de imigrare la care acestia sunt îndreptățiti. Dupa ani de experienta in care am ajutat sute de familii , folosim cunoștințele noastre existente, precum și cele mai recente legi pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în materie de imigrare . Știm că mulți dintre clienții noștri nu sunt familiarizați cu sistemul juridic american  și mulți nu sunt vorbitori nativi de limba engleză , așa că vom explica totul pentru dumneavoastra în termeni ușor de înțeles , astfel încât să fiti întotdeauna conștienți de ceea ce se întâmplă .

Ce pot face avocații de imigrare pentru tine
Există multe probleme, atât mici cat și mari, care pot apărea ca urmare a luarii reședinței într-o țară nouă. Nici un caz nu e prea mare sau mic pentru noi. Avem o vastă experiență, și rezultate remarcabile, în următoarele domenii:
Cerere carte verde
Statut permanent
Cerere cetățenie
Apărare impotriva deportarii
Audieri pentru eliminare sau deportare
Vize pentru logodnic/a
Adoptare
Statut special pentru imigrant juvenil
Derogările de inadmisibilitate

Lasa Diaspora Law sa te ajute cu problemele de imigrare familiala
La Diaspora Law, obiectivul nostru este sa va ajutam cu problemele de imigrare. Ne-am dedicat carierele lucrului neobosit pentru a vă ajuta cu cazul dumneavoastră legat de imigrare, astfel încât să puteți trăi viața viselor voastre. Am ajutat sute de oameni sa atinga rezultate de succes și suntem gata să vă servim. De     ani, am servit locuitorii din New Jersey, Pennsylvania și Maryland cu probleme de imigrare familiala. Pentru o consultare inițială cu unul dintre avocatii nostri, contactati-ne astăzi.

Ratings and Reviews

2018 Lo Mejor De Lo Mejor Award, and Pennsylvania's Most Influential Latino Leaders
Oscar J. Barbosa, Esq.Reviewsout of reviews
Memeber of the American Immigration Lawyers Association and This site is eco friendly