Imigrare pentru afaceri

Diaspora Law și avocatii de imigrare pentru afaceri sunt aici pentru a ajuta la a aduce împreună lucrători calificați cu oportunități de angajare, care sa-si prezinte talentele și să-i ajute să facă o diferență. Scopul nostru este de a face tot ce este necesar pentru a vă asigura ca angajatii dumneavoastra sunt tratați corect și primesc reprezentarea juridică de care au nevoie atunci când intră în Statele Unite.

Imigrant de plasare de locuri de muncă
Avocatii nostri ajuta companiile din Pennsylvania si Maryland sa găseasca angajați dintr-o oferta mondiala de solicitanți. Acest lucru le permite să aleagă cea mai buna persoana pentru pozitia deschisa. Asistăm la programe de ocupare fortei de munca, care ajuta persoanele din alte țări sa intre în Statele Unite cu documentația corespunzătoare.
Scopul nostru este să vă asigurați că fiecare persoană care este calificata pentru a prelua  sarcinile unei anumite poziții, are posibilitatea de a face acest lucru cu cât mai puțina frustrare posibil. Noi lucrăm atât cu compania cat și cu individul pentru a vă asigura că totul este în ordine atunci când sosesc aici pentru a prelua îndatoririle noii pozitii.

Vize de lucru
Servind New Jersey și statele din jur, avocatii de la Diaspora Law sunt în măsură să obțină vize de lucru, sa confirme plasarea de locuri de muncă și să facă aranjamente pentru a stabili un mediu de lucru sigur pentru imigranții care au găsit locuri de muncă în Statele Unite ale Americii. Vizele pentru muncă și pentru studenți, care sunt necesare pentru a finaliza educația unei persoane toate se încadrează sub jurisdicția de imigrare și de drept comercial.

Imigrare de afaceri
Avocații de afaceri care se specializează în legislația din domeniul imigrarii pot ajuta atat companiile cat și solicitanții prin birocrația de a angaja pe cineva din afara țării. Ei sunt capabili de a obține toate documentele necesare pentru a angaja o persoana calificata, foarte bine instruita de oriunde în lume.
Lasati avocații de la Diaspora Law sa va ajuta la realizarea conexiunii prin utilizarea resurselor la nivel mondial. Caută angajatul potrivit oriunde in lume sau poziția corectă și  permite personalului nostru de avocați calificați sa ajute să se intample. Noi lucram cu avocati specializati in imigrare pentru afaceri pentru a oferi vize de lucru si oportunitati de angajare persoanelor de pe tot globul.

Ratings and Reviews

2018 Lo Mejor De Lo Mejor Award, and Pennsylvania's Most Influential Latino Leaders
Oscar J. Barbosa, Esq.Reviewsout of reviews
Memeber of the American Immigration Lawyers Association and This site is eco friendly