Apararea impotriva deportarii

Avocați cu experiență in apărarea deportarilor
În fiecare an, mii de non-cetățeni sunt rugați să părăsească Statele Unite pentru un număr de motive. Pentru a fi eliminati sau deportati, guvernul trebuie să furnizeze dovezi care sprijină motivele pe care se întemeia eliminarea. În unele cazuri există motive rezonabile și dovezi, dar multe situații nu trebuie să se termine cu dumneavoastra fiind trimiși înapoi în țara de origine.
Normele în materie de imigrație sunt stricte și sunt respectate în mod rigid. Ati putea crede că economisiti bani ocupandu-va singuri de actele și participarea la audieri, fără consilier juridic profesional, dar lucrand cu avocați cu experiență  economisiti timp si scapati de bătaia de cap și de stres. Aveți nevoie de Diaspora Law de partea dumneavoastra. Echipa noastra comunica cu tine într-un limbaj clar, ușor de înțeles, și cu compasiunea pe care o meriti în această perioadă dificilă.

Cum poatem ajuta
Când a evita îndepărtarea este posibila, vă putem ajuta să înțelegeți opțiunile dumneavoastră și probabilitatea de succes care va veni ca un rezultat al eforturilor noastre. Pe baza experienței noastre de ai ajuta pe alții cu apărarea impotriva deportarii, vă putem oferi sfaturi de top-notch. La Diaspora Law am lucrat cu o gama larga de cazuri de eliminare și nu ne temem să ne asumam chiar și cele mai complexe, care pot necesita mai multe apeluri, în scopul de a ajunge la o rezoluție de succes. Fie că ai stat prea mult peste timpul oferit de viza dumneavoastră sau ați comis o infracțiune, vă putem apăra împotriva procedurilor de eliminare. Ne ocupam de cererile de anulare a îndepărtarii, derogări de motive de îndepărtare și de inadmisibilitate, plus titluri de habeas corpus pentru a invalida condamnări penale. Pentru non-cetățeni care se tem de tortură sau persecuție în țara lor de origine, vă putem ajuta să aplicati pentru azil sau amanarea deportarii, astfel încât să puteti rămâne în Statele Unite ale Americii.

Lucrează cu Diaspora Law
Noi înțelegem că este infricosator si frustrant de va aflati într-o procedură de îndepărtare; noi vă tratam cu demnitate și respect și rămânem un pledant puternic pentru drepturile voastre. Ne vom lupta pentru dumneavoastra pentru a obține cele mai bune rezultate posibile. Suntem mandri sa servim rezidentii din New Jersey, Maryland și Pennsylvania. Chiar dacă nu ați primit o dată pentru audierea de imigrare, vă putem ajuta. Contactati-ne azi pentru o consultare inițială pentru a discuta despre situația dumneavoastră și pentru a obține opiniile noastre oneste și profesionale cu privire la cazul dumneavoastră.

Ratings and Reviews

2018 Lo Mejor De Lo Mejor Award, and Pennsylvania's Most Influential Latino Leaders
Oscar J. Barbosa, Esq.Reviewsout of reviews
Memeber of the American Immigration Lawyers Association and This site is eco friendly