Româna

Bine Ai Venit!

La Diaspora Law am înțeles că furnizam mai mult decat consiliere juridică în materie de imigrare , noi afectam vieți . De aceea oferim consiliere personalizată și ne pasa de clientii nostri , luptam pentru a menține familiile împreună , sustinem schimbările corecte în legea imigrarii , ne angajam cu comunitatea și organizațiile locale  și sperăm să împuternicim persoanele cu informații pertinente cu privire la imigrare . Nu sunteti doar un număr la Diaspora Law , sunteți parte a familiei noastre .
La Diaspora Law ne concentrăm asupra tuturor aspectelor legate de Legea de imigrare . Oferim consiliere , îndrumare , și reprezentare în fața instanțelor de imigrare la nivel național în Statele Unite ale Americii, la serviciul de Cetățenie și Imigrare, precum și Departamentul de Securitate Internă . Echipa noastra va lucra cu sârguință la cazul dumneavoastră și va folosi cele mai noi tehnologii pentru a va tine la curent .
Cu capacitatea de a efectua mai multe servicii on-line , Diaspora Law este situata să se ocupe de afacerea dvs. , de familie , sau de nevoile individuale de imigrare . De oriunde ne-ati contacta, vom fi gata să vă ajutam !

Ratings and Reviews

10.0Oscar J. Barbosa, Esq.
Oscar J. Barbosa, Esq.Reviewsout of reviews