Româna

Bine Ai Venit!

La Diaspora Law am înțeles că furnizam mai mult decat consiliere juridică în materie de imigrare , noi afectam vieți . De aceea oferim consiliere personalizată și ne pasa de clientii nostri , luptam pentru a menține familiile împreună , sustinem schimbările corecte în legea imigrarii , ne angajam cu comunitatea și organizațiile locale  și sperăm să împuternicim persoanele cu informații pertinente cu privire la imigrare . Nu sunteti doar un număr la Diaspora Law , sunteți parte a familiei noastre .
La Diaspora Law ne concentrăm asupra tuturor aspectelor legate de Legea de imigrare . Oferim consiliere , îndrumare , și reprezentare în fața instanțelor de imigrare la nivel național în Statele Unite ale Americii, la serviciul de Cetățenie și Imigrare, precum și Departamentul de Securitate Internă . Echipa noastra va lucra cu sârguință la cazul dumneavoastră și va folosi cele mai noi tehnologii pentru a va tine la curent .
Cu capacitatea de a efectua mai multe servicii on-line , Diaspora Law este situata să se ocupe de afacerea dvs. , de familie , sau de nevoile individuale de imigrare . De oriunde ne-ati contacta, vom fi gata să vă ajutam !

Ratings and Reviews

2018 Lo Mejor De Lo Mejor Award, and Pennsylvania's Most Influential Latino Leaders
Oscar J. Barbosa, Esq.Reviewsout of reviews
Memeber of the American Immigration Lawyers Association and This site is eco friendly